Grattis pappa

Grattis pappa Rickard på 40-årsdagen <3
Älskar dig
Cornelia


Mmm

Nu ska jag gå och löpa glass tillsammans med Alexandra.
Jag ska köpa en Solero Exotic <3


Vi är bäst

Cornelia Nathalie Lindberg
Mimmi Angelica Sandberg
Sophia Pauline Langius
Isabelle Elisabeth Johanna Landin
Malin Michaela Mörlin
Rebecca Angelina Alicia Lindgren
Felicia Amanda Magdalena Strand Wiik

WE'RE THE BEST, FUCK THE REST


Sorry

Asså förlåt för alla såna här störda listor som jag har men jag gör dom med brist på fantasi.
Jag har inget vettigare att skriva helt enkelt.


Antingen eller

Hav eller sjö
Tv eller Dator
Höst eller vår
Jul eller påsk
Svart eller Vit
iPod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
Jordgubb
eller hallon
Nyår
eller Midsommar
Långt hår eller kort hår
Nagellack eller läppstift
Bil eller buss
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller leggings
Snowboard eller skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller arbeta
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Cornelia

Skriv ditt namn med fingrarna: Cornelia
Skriv ditt namn med stortån: conelkia
Skriv ditt namn med pannan: dr7845yu568765r4
Skriv ditt namn med tungan: cornelua
Skriv ditt namn med näsan: cornelia
Skriv ditt namn med örat: 32yhbju766hy7jk tg6ybh

Jonna

image84

Denna söta hund heter Jonna och tillhör min mormor.


Gölliga

image83
Detta är min mosters hundar. Alice till höger och Sessan till vänster. Söta va?

Bella

image82
Här är en bild på min söta vovve Bella. Hon är världens góaste <3 Älskar henne.

Godmorgon

Godmorgon allihopa :-} Idag ska jag mestadels vara hemma, tror jag. Mamma och pappa är lediga idag för dom ska åka och handla massa grejjor och förbereda pappas 40-årsfest som är imorrn. Jag får se ifall jag åker med och handlar, men det lutar åt att vara hemma idag. Det är soligt ute (just nu iallafall) så jag kanske ta ett dopp i poolen. Fast det kommer nog att vara väldigt kallt. Lite senare så ska jag kanske träffa Mimmi och Michaela.
Jag pallar inte att skriva så mycket, så,
Bye bye,
Corney

Glass är gott

Mmm..Jag har nyss käkat en Solero Exotic. Den är så himla god, jag kan inte få nog av den. Daniel fick gå och köpa den till mig, thaha. Han är faktiskt skyldig mig det för jag har köpt glass till honom typ 100 gånger.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag och Alexandra har bara varit hemma och hoppat studsmatta. Jag längtar tills det blir fint väder så att man kan bada i poolen. Det har ju knappt varit nån sol så vattnet är iskallt så man vill inte precis bada ännu.
Nu ska jag iallafall kolla lite på tv, sen ska jag duscha, sen ska jag kolla på tv igen, sen ska jag gå och lägga mig.
Så ser min kväll ut x)
På fredag så ska pappa ha 40-årsfest så då kommer jag troligtvis inte att skriva nåt. På lördag så ska jag följa med Mimmi och hennes familj och campa i Waxholm :-] Vi ska tälta där, det gjorde vi förra året oxå, det är askul.
Vi kommer hem på söndag kväll så jag får se om jag skriver då. Men på måndag kommer jag nog att skriva, och imorrn så klart ;)
Hejdå
Cornewlia

Ändrade planer

Vi har ändrade planer. Vi hade ju tänkt att åka till Gröna Lund idag, men eftersom att det spöregnar så är det inte så stor idé. Sist vi var på Grönan med klassen så regnade det asmycket och det var inte speciellt kul, så jag tror att vi ska försöka åka när det är soligt istället. Jag får se vad jag gör idag istället. Jag kanske bara ska va hemma och sitta vid datan eller så kanske jag ska träffa Michaela en liten stund. Fast mamma tycker egentligen inte att jag ska träffa någon, för hon tror att jag inte är tillräckligt frisk ännu. Men jag känne rmig liksom helt frisk och pigg så jag tror inte att det är några problem.
Igår var jag och mamma iallafall och köpte present till pappa. Jag köpte en eltandborste XD thaha, jag kom inte på nåt bättre. Hoppas han blir glad ändå..x)
Nu ska jag nog spela kort med Alexandra, men jag skriver kanske lite senare.
Kram på er alla <3
Corney

Corneeeeelia

image80
Så här fin var jag på midsommarafton.

image81
Cornelia Nathalie Lindberg

Klassresan till Göteborg 25/5-28/5 - 07

image77
Klassresan med er på Liseberg var toppen.

image78
Vi hade jätteroligt <3

image79
Innan hemresan.

Några gamla bilder

image72
Jag älskar er, <3

image73
Mimmi och Jag, oseriösa

image74
Haha, Rebecca hade gett mig ett snyggt ruffs i håret.

image75
Var vi skoltrötta eller?

image76
Cornelia & Cassandras fötter @ Midsommarafton


Häj Sväjs

Idag mår jag bra. Antingen var det en väldigt kortvarig magsjuka eller så är det som pappa trodde -att jag har ätit nåt konstigt som har gjort att jag blev sjuk. Men nu mår jag bra iallafall. Jag ska stanna hemma idag oxå för säkerhets skull. Men imorrn bär det av till Gröna Lund ;-D

Jag blev väckt typ halv 7 imorse av mamma, för hon undrade om jag mådde bättre så att hon kunde åka och jobba idag. Och eftersom att jag mådde prima så blev jag väckt helt i onödan. Sedan vaknade jag igen klockan 8 av att solen lyste in i rummet för Alexandra hade inte dragit ner rullgardinen, så jag kunde inte somna om, och därför så gick jag upp då. Jag har inte gjort någonting idag förutom att kolla på tv'n och suttit vid datan.

Idag när mamma kommer hem från jobbet så ska vi åka och köpa present till pappa <3 Jag vet inte vad jag ska köpa än, men jag får väl hitta på nåt ;-P

Puss puss,

Cornelia


Avslutningskonserten 15/6

image69
Jag står längst fram i vit klänning.

image71
Vi hade väldigt roligt på den konserten.

image189
Såhär såg jag ut precis innan jag skulle ut på scen

image190
Felicia & Mimmi

Från senaste elevkonserten

image63
Från vänster; Daniel (storebror), Mimmi, Jag, Rebecca, Kalle.

image64
Jag ser lite mongo ut när jag sjunger.

image65
Mimmi, Jag, Kalle.

image66
Daniel, Jag, Frida

image67
Daniel, Frida, Jag

image68
Vårat band spelar.


På bättringsväg,

Jag mår fortfarande illa, men inte lika mycket som i morse. Hoppas att jag är friskt tills på onsdag för då ska jag, Isabelle, Mimmi, Pauline och Michaela åka till Gröna Lund.
Idag har jag bara legat i sängen och sovit och kollat på tv emellanåt. Mamma stannade hemma idag så jag har haft lite sällskap iallafall.
Om jag mår bättre imorrn så ska jag och mamma åka och köpa födelsedagspresent till pappa. Han fyller år på fredag, då ska han ha sin 40-årsfest så då lär det bli ganska mycket folk och ganska livat.
Hej då,
Corney

Sjuk

Jag är magsjuk ;-/ Spydde 5 gånger i natt. Skitäckligt..
Nu ska jag gå och lägga mig igen, för jag mår jätteilla!
Hejdå

Midsommarhelgen över

Jahapp, så var midsommarhelgen snart över för det här året då. I torsdags så åkte jag och familjen till vårat landställe och där har vi tillbringat midsommaren. Vi hade jättekul, jag, Alexandra och Daniel rullade ner för våran stora backe, lekte kull, kurragömma m.m. Det var som att vi var 5 år igen, thaha XP.
På midsommar kom några kompisar till mamma och pappa med deras dotter som var lika gammal som jag. Cassandra hette hon. Vi hade jättekul, hon var jättesnäll. På kvällen så gick jag, ALexandra, Daniel och Cassandra ner till badet för att ta ett kvällsdopp (som för övrigt var svinkallt så det blev inte långvarit). Vid halv 2 tiden så åkte våra gäster hem, och då gick jag och la mig för jag var så satans trött.
Igår var det bara en slappdag, det regnade hela dan så det fanns inte så mkt att göta förutom att kolla på film.
Idag innan vi åkte hem från landet så skulle jag, Daniel och Alexandra gå ner till vattnet för att kolla hur många grader det var. När jag böjde mig ner för att kolla på termometern så puttade Daniel i mig med kläder och allt.
Jag blev jättesur för det var askallt så vi gick hem. Mamma och pappa blev inte så glada på Daniel för att han hade puttat i mig med tanke på att vi hade packat ihop allt och var precis påväg att åka hem. Vi fick packa upp lite nya kläder till mig och sen åkte vi hem. Jag sov nästan hela bilresan hem, förutom den sista kvarten typ. Då spelade jag kort med Alexandra. Daniel fick inte vara med för jag var sur på honom.
Nu sitte rjag hemma och skriver och har nyss packat upp mina grejer. Kanske ringer till Isabelle sedan, men jag vet inte riktigt om jag orkar träffa nån. Jag é så himla trött.
Jag skriver igen imorrn,
puss&kram tavelram.
Cornelia

image181
jonathan, alexandra & jag på midsommarkvällen

image182
jonathan och alexandra dansar. så söta så

Tjena mittbena!

Filmkvällen igår hemma hos Pauline var askul. Vi började med att kolla på She´s the man, som jag förövrigt har sett typ 100 gånger, men det spelar ingen roll XP. Efter det så körde vi lite sanning&konka som paus från filmtittandet.
Vid 10-tiden kollade vi på Saw III, fast den var inte så läskig, den var mest äcklig och allmänt psykopatisk.
Vid 12-tiden bäddade vi iordning med våra sovsäckar på golvet i Paulines rum. Det blev trångt men vi fick plats ändå. Julia och Lovisa sov inte över, dom gick hem efter Saw, för att Julia skulle bort till sitt land tidigt dagen efter, och Hanna vet jag inte riktigt, hon ville hellre sova hemma, och det är ju inte något fel med det. Alla gillar ju inte att sova över. Menmen, vi som var kvar låg och pratade till typ halv 2, då somnade Lovisa, Amanda, Mimmi, Felicia, Emelie och Olivia. Men jag, Pauline, Isabelle, Rebecca och Michaela låg och pratade en stund till. Klockan var väl typ 2 när Isabelle och Rebecca somnade. Jag låg och pratade en stund med Pauline och Michaela, men när klockan var typ halv 3, så kom vi underfunn med att vi inte kunde sova, så vi började spela kort istället. Vi spelade tills klockan var typ kvart över 3, för då var vi så trötta så att det kändes som att ögonlocken var som rullgardiner.
Då släckte vi lampan och somnade med en gång.
Imorse så vaknade vi alla ungefär halv 11 av att det var så soligt, och hett som en bastu i rummet. Vi gick upp och åt frukost och sen packade vi ihop våra grejjor och gick hem. Vid 1-tiden idag så åkte jag och Rebecca till centrum och kollade lite i affärer. Det var värsta rean och jag blev typ kär i allt jag såg. Men jag har bestämt mig för att spara mina pengar så jag ska inte köpa något. Inte nu iallafall..
Just nu sitter jag och börjar bli väldigt trött, det blir nog tidigt i säng ikväll. Imorrn bär det av till landet, jag ville ha med mig en kompis dit men mamma ba; "nää, det får bli en annan gång, du kan ju vara med Daniel och Alexandra" man bah yippie, enyoy liksom. Umgås med sina syskon i 5 dagar ;-/ Jaja, man får väl hoppas att det blir fint väder så att man kan bada och sola. Men eftersom att jag har en sån maximal otur så kommer det väl spöregna hela midsommarhelgen.

Förresten så har min mamma köpt ett par fina örhängen till mig :-D Taaaaaack, <3
Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa och Daniel att sätta upp poolen :-) Äntligen! Sedan ska jag nog hoppa lite studsmatta oxå, så att man blir ännu tröttare än vad man redan är..

Trötta kramar,
Cornelia


Snart sticker jag

Snart ska jag sticka hem till Pauline för att ha filmkväll :-}. Idag var jag och Michaela i centrum och shoppade. Jag köpte en tröja från ginatricot och ett par nya solbrillor från H&M. Nu ska jag gå och äta middag, och ska mamma skjusa mig hem till Pauline, jag orkar inte gå för det ösregnar ute ;-/.
Kram,
Cornelia

Er älskar jag, <3

Mimmi Sandberg
Pauline Langius
Felicia Strand Wiik

Rebecca Lindgren

Isabelle Landin

Hanna Johansson

Julia Gustafsson

Emelie Ahlberg

Lovisa Forthaag

Michaela Mörlin

Amanda Friberg

Olivia Axberg

Jonna Liljeståhl

Alexandra Lindberg

Carolina Wallin

Sophie Karlsson

Jennifer Jäverståhl

Jasmine Niiranen

Cajsa Idman

Angelica Lund

Madeleine Latvala

Emmy Berg

Nathalie Olofsson

Danielle Olsén

Mathilda Tengmo

Johanna Lindström

Ellinor Jogelund

Sara Söderbom

Sofia Jacobsson

Ida Säll

Linnéa Bermark
Josefine Broberg
Andréa Bagger


Filmkväll,

Vi skulle ju egentligen ha åkt till landet idag, men det blev ändrat, så vi åker på torsdag istället och är där över midsommar. Ikväll ska vi ha filmkväll hemma hos Pauline. Det blir jag, Pauline (såklart), Felicia, Rebecca, Isabelle, Hanna, Julia, Emelie, Mimmi, Lovisa, Michaela, Amanda och Olivia. Thaha alla tjejer i klassen förutom Carolina, men oroa er inte, det var inte så att hon inte var bjuden, hon är i Grekland just nu, så hon kan inte komma. Jag tror att vi ska se nån skräckfilm, fast jag vet inte riktigt vilken XP. Det kommer nog bli ganska trångt om alla ska sova över i Paulines rum, haha. Nu ska jag iallafall gå ut med Bella, sen ska jag nog ringa till Michaela och kolla ifall hon vill följa med mig till centrum och shoppa. Jag fick typ fett mycket pengar när jag fyllde år, så jag ska storshoppa x) Fast å andra sidan så ska jag nog spara det mesta av pengarna.
Kram
Cornelia

Några bilder från Gröna Lund.

image118
älskar slänggungorna, <3

image119
vilken tur att jag fick hjälp att äta upp den stora glassen.

image125
andreas retade rebecca för att hon var kort.

image126
mimmi åt en girlie, sen kastade hon glitter på oss.


Molly

image115
det här är min älskade kanin molly. visst é hon söwt?

image116
jag och mollsan, <3

image117
hon är världens gulligaste!


Dagen efter

Sorry att jag inte skrev nåt mer igår, men jag orkade typ inte, jag var lite upptagen med annat om man säger så.
Vid 2-tiden igår så kom gästerna, det var mormor, morfar, farmor, farfar, gammelmormor, moster + familj, morbror + familj, faster + familj, och min gudmor. På fredag ska jag ha party med kompisarna :-).
Jag fick massa grejjor, t.ex Måns Zelmerlöws skiva, 3 st DVD-filmer, en lavalampa, mer pengar, smink, parfym, böcker, en fotboll, och den BÄSTA presenten av alla...EN KANIN <3 Jag kan fortfarande inte fatta det, jag fick en kanin av mamma och pappa. Jag har typ önskat mig en kanin ända sen jag var liten! Hon heter Molly <3 Så jävla söt asså. Jag ska lägga in lite bilder sen.
Kram på er alla
Corney

Fler bilder.

image20
Pauline och jag. Jag saknar dig så himla mkt gumman, <3 En bättre vän får man leta efter.

image21
En jättegammal bild på oss.

image23
Vi igen för jättelänge sen.

image24
Den gången för jättelänge sen när vi var i Spanien tillsammans.

image25
Cornelia Lindberg, för länge sedan.

Cornelia och Pauline

image17
Jag och Pauline en kall vinterdag förra året.

image18
Ännu en bild på mig och Pauline förra vintern.

image19
Cornelia och Pauline. Best friends forever <3

Idag är jag 15

Idag fyller jag år ;D 15 år. Just nu sitter jag och väntar på några släktingar som ska komma vid 2-tiden, så det är ett tag kvar. Jag väcktes med frukost på sängen vid 9-tiden, och då fick jag även några presenter (jag får resten ikväll)
Jag fick pengar, kläder, ett par skor, en rosa iPod och en karaeokemaskin, <3
Nu måste jag sluta skriva för nu ska jag och Alexandra sjunga lite XP thaha.
Kramar,
Cornelia

P.S Jag kanske skriver lite mer ikväll.

image179
alexandra provar min nya karaeokemaskin

image180
tralalalalalalalalalalalalallalalalalalala

Lite bilder från elevkonserter m.m

image9
Denna bilden är tagen från en talangjaktskväll på våran fritidsgård för ett tag sedan. Från vänster; Daniel (min älskade bror), Oscar (ibakrunden på trummor), jag (sång), Frida (elgitarr), Kalle (elgitarr). Vi kom dessutom 2:a på talangjakten :D

image10
Jag sjunger på en elevkonsert.

image11
Här sjunger jag på en annan elevkonsert.

image12
Här sitter jag tillsammans med min käraste elbas. Det enda instrumentet som jag faktiskt kan spela riktigt bra.

image13
Här sjunger min storasyster på en elevkonsert.

image14
Här är en gammal bild på mig.

image16
Detta är en hyffsat ny bild på mig. Eller ny och ny, den är typ tagen i  maj.

Regnig dag

Usch, det har regnat typ hela dagen, och jag har inte gjort någonting. Jag ringde till Mimmi, men hon skulle bort till sin faster, så vi kunde inte träffas. Jag orkade inte ringa nån annan, så jag stannade hemma och tog det lugnt istället. Jag gick ut med Bella (hunden) i värsta ösregnet, så när jag kom in var jag typ helt genomblöt.
Mamma jobbade idag, och Daniel har spelat fotbollsmatch, och Alexandra har varit i stan med några kompisar hela dagen, så jag och pappa var helt själva. Vi har ätit på kinarestaurang *mums*.
Just nu gör jag ingenting, Alexandra kom hem nyss, funderar på att säga förlåt till henne så att vi kan bli vänner igen, för det är inte kul att vara osams med sin käraste syster.
puss&kram
Cornelia,

P.S Glöm inte att jag fyller år imorrn ;-]

Bild från Grönan 13/6

image8
Kolla in vad jag vann när jag var på Grönan XD

Lite bilder

image4
Detta är min fina studsmatta, fast bilden är inte ny, den är tagen från förra sommaren.

image5
Här ser ni en flummig bild på mig och Kalle med mashmallows i munnen.

image6
Här ser ni en bild på mig när jag sitter och svullar i mig glass på McDonald's härom dagen.

image7
Här ser ni en bild på min kära storasyster Alexandra när hon sitter och dricker ån slags smoothie i Thailand.

OMG

image3
Thahahah, jag hittade en gammal bild på mig och Mimmi från första dagen i skolan efter jullovet XD
Jag ser helt störd ut xP


Godmorgon

Jag har nyss käkat frukost, och ska väl snart gå och klä på mig och göra mig iordning. Jag hade ju tänkt att följa med mamma till jobbet en liten stund idag, men jag vet inte om jag orkar. Sedan hade ju vi tänkt att sätta upp poolen, men eftersom att det ösregnar och är kallt ute så är det inte så stor idé, vi får nog vänta några dagar till.
Jag ska nog ringa rill Mimmi sen och fråga om hon vill hitta på något. Vi kanske kan gå på bio, det är bra bioväder idag XD Fast det är billigare att hyra en film istället. Isåfall får vi kolla på filmen hemma hos Mimmi, för hon har iallafall eget rum. Jag orkar inte med Alexandra, vi har typ hamnat i värsta kriget, vi är jätteosams om en skitsak egentligen..
Imorgon fyller jag år :D Jippie, kom ihåg att gratta mig bara ;-)
På tisdag så ska vi nog till landet, så jag vet inte om jag skriver då för datan på landet e så himla seg.
Häjdå,
Cornelia

Min outfit

Gråa mjukisbyxor, Stadium
 Mörkblått linne med vita prickar på, H&M
 Beige bolero, H&M
 Ljusrosa strumpor, Lånade av Alexandra
 Håret uppsatt i en "bulle"


Första dagen på sommarlovet

Idag vaknade jag vid 10-tiden. Ungefär vi 12 så drog jag, Mimmi och Felicia in till stan för att shoppa. Jag köpte vita leggings från ginatricot och en klänning från H&M. Vi köpte glass i Kungsträdgården, och efter det så åkte vi hem till mig och hoppade på min studsmatta, men efter en stund så tröttnade vi för det blåste så kallt så vi gick hem till Mimmi och kollade på film istället. Vi såg på Coyote ugly, men den var inte så bra.
Vid 6-tiden så åkte jag hem och käkade middag, vi åt tacos ;-D
Sedan så försökte min brorsa och hans kompis lära mig att spela elgitarr, men det gick inte så bra XP. Mamma och pappa blev lite irriterade av ljudet som inte lät speciellt bra. Thaha. Nu sitte rjag och kollar på Sommarkrysset för jag har inget annat för mig.
På måndag fyller jag år förresten ;D Undrar vad jag får i present :P
Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på Sommarkrysset tror jag. Imorrn så ska jag hänga med mamma till jobbet en liten stund tror jag, sen ska vi (jag, pappa, Alexandra) fylla i vatten i våran pool :D Äntligen! Hoppas bara att de tär fint väder. Kram
Cornelia

Sommarlov

Jahapp, så var det sommarlov då. Det kändes otroligt konstigt att lämna klassen igår, fasten jag vet att vi kommer att träffas igen i höst så grät jag floder.
Jag gick upp 05:30 (jo, tro mig jag gick faktiskt upp då!) för att fixa håret, och göra mig i ording inför skolavslutningen. Fast jag gick upp så tidigt helt i onödan, för jag var klar när klockan var typ 06:50 så jag fick sitta och vänta i en halvtimma typ och inte göra någonting. Jag och Alexandra gick till skolan vid kvart äver 7 ungefär, vi skulle vara där halv 8 och ha genrep med avslutningskören. Det gick jättebra. Första föreställningen hade vi 09:00 den gick bra förutom att en av dansarna hade ner ett mikrofonstativ och det blev kaos typ XP. Den andra föreställningen hade vi klockan 11 och den gick jättebra. Efter det så fick vi gå till klassrummen och säga hej då till klassen och fika lite. Efter det så åkte jag, Rebecca, Mimmi, Angelica, Kalle, Oscar, Rasmus, Madde, Isabelle och Daniella in till stan och gick runt lite. Sedan pt vi på McDonald's och efter det så gick vi runt lite till.
Vid 6-tiden så skulle vi tillbaka till skolan för att ha 2 föreställningar till för föräldrarna. Vi sjöng upp lite och halv 7 började den första föreställningen. Den gick jättebra oxå förutom att jag tappade bort texten lite i "Det ska vá reggae på sommar'n" och började garva, men annars gick det helt okej. Den allra sista föreställningen hade vi klockan 20:00. Den blev succé, det var den bästa föreställningen av alla vi har gjort, alla tog i allt vad dom hade, det lät jättebra. Efter det så var allting slut. Det kändes jättetråkigt att inte få träffa kören och öva mer. Men man får tänka posetivt, det dröjer bara 1 år, så är det avslutningskör igen ;D thahah.
Sedan när jag hade kramat alla typ 100 gånger var, så åkte jag hem tillsammans med mina föräldrar Alexandra (hon sjöng förresten oxå jättebra, hon träffade alla toner rätt och tappade aldrig bort texten), och min bror Daniel (som förövrigt spelade i bandet, han é asduktig på gitarr och elgitarr).
Jättemånga pussar&kramar
Cornelia

Dagen innan skolavslutningen

Wohoo, idag är det dagen innan skolavslutningen, och jag är så jävla lycklig! Hoppas bara att rösten håller imorrn när jag ska sjunga. Men jag ska vila ordentligt nu, då kommer det nog att gå bra.
Vi var på Gröna Lund igår med klassen, det var skitkul, vi åkte dit typ vid 3-tiden ungefär, och vi åkte massa grejjor, bland annat den nya attraktionen "Kvasten". Den var inte alls läskig, men det var skönt att sitta och dingla med benen, det kändes lite läskigt i början faktiskt. Synd bara att den är så hilma kort. Man står typ hur länge som helst i kö för att få åka, så får man typ bara åka en jättekort bit, hehe XP. Menmen, vi hade väldigt roligt iallafall, vi åkte hem vid 10-tiden, det blev så kallt och så brjade det att regna. Inte så kul precis ;-/
Idag har vi övat med kören igen. Vi körde igenom hela programmet 2 gånger, (vi gick halvdag så vi slutade klockan 11. Jag ska inte öva någonting på våran låt idag, för jag kan den redan så bra, och så vill jag vila rösten. Men det kan hända att Isabelle kommer över lite senare ändå.
Nu ska jag iallafall gå ut med min hund. Sen ska jag nog hoppa lite studsmatta med Rebecca och Pauline.
Kram,
Corney

Hej svejs i lingonskogen

Idag har vi övat med kören i skolan hela dagen, nu börjar det bli riktigt bra faktiskt, alla (nästan) träffar tonerna rätt och folk känner sig säkrare och säkrare, och det gör att man sjunger starkare, så jag tror faktiskt att det kommer att bli riktigt bra. Jag är lite rosslig i halsen, så jag har inte sjungit så mycket idag, jag har mest vilat rösten.
Efter skolan så åkte jag till stan med Mimmi, Isabelle, Felicia, Rebecca och Daniella. Felicia och Danielle skulle köpa kläder till skolavslutningen, och då blev det liksom så att vi andra hängde på. Jag köpte ingenting, jag var bara onyttig och köpte massa glass. Vi åkte hem från stan ungefär vid 5-tiden, och då begav jag mig hem till Isabelle och övade lite på våran låt. Sen stack jag hem och käkade middag. Det blev korvstroganoff och ris ;-/
Nu ska jag nog gå in och duscha, sen ska jag lägga mig och läsa. Jag måste vila upp mig inför fredag ;-P
puss&kram tavelram XD
Cornelia

P.S Imorrn kommer jag nog inte skriva någonting i bloggen, för att jag åker till Gröna Lund vid 3-tiden, och kommer nog inte hem förren vid 10-tiden, och då får jag se ifall jag orkar skriva nått. Ha det så bra!

Jag har tråkigt

Jag har skittråkigt. Det finns ingenting att se på tv'n. All bra program har slutat för säsongen så det finns absolut ingenting att se på. Visst, det finns ju självklart annat att göra än att sitta och glo på tv, men fantasilös som jag är så kommer jag inte på så mycket annat. Isabelle gick hem för en stund sen, vi har övat på våran låt vi ska sjunga. Det gick faktiskt väldigt bra, avslutningskonserten kommer nog att bli lyckad. Om jag lyckas hålla mig friskt d.v.s.
Alexandra är typ förskyld så det dröjer väl inte länge till innan jag blir smittad. Jag hoppas iallafall att Alexandra frisknar till i halsen tills på fredag för hon ska ju oxå sjunga solo. The show must go on och Seasons of love (från musikalen RENT) och det är ju rätt höga toner i Show must go on, så jag hoppas verkligen för hennes skull att hon ska bli frisk.
På onsdag ska jag till Grönan med klassen, det ska bli askul. Har inte varit där i år ännu.
Jaja, nu ska jag nog krypa ner i sängen med en kopp te och slå på någon bra film. Några förslag?
Det får nog bli Djävulen bär Prada, (så grymt bra)

Kramar,
Cornelia

Mitt & Alexandras rum

image1
Thaha, kolla in min ritning på mitt och Alex rum XP

Snyggt va? x)


Börjat blogga igen,

Hellu,
Nu har jag äntligen börjat blogga igen. Jag har haft ett antal bloggar, men har av någon anledning slutat blogga efter ett tag, men nu tänkte jag fortsätta. Så enyoy, varsågod och läs om mig och mitt liv x-)

Tänkte sammanfatta min dag lite;
- Vaknade 07:00
- Åt frukost, klädde på mig, gjorde mig i ordning
- Gick till skolan 07:40
- Var i skolan tills klockan 15:00 (fast vi har inga riktiga skoldagar kvar, jag övar m avslutningskören hela dagarna)
- Shoppade kläder till skolavslutningen med Mimmi
- Kom hem och övade lite på min låt som jag ska sjunga solo på på avslutningen (ingen sommar utan reagge)
- Käkat middag (köttbullar&makaroner)
- Sitter just nu vid datan och skriver i min blogg

Ska träffa Isabelle snart och öva på låten som vi ska sjunga tillsammans på avslutningen (the river)

puss&kram
Cornelia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0