julstress i centrum

kom nyss hem från centrum efter julshopping tillsammans med rebecca och jossan. det var hur mycket folk som helst, så vi vart inte långvariga. menmen, jag köpte iallafall en julklapp till daniel. hoppas han gillar den.
innan vi gick hem tog vi en fika på tasty's, det var mysigt att bara sitta och titta på alla människor som stressar runt som galningar. nu sk ajag spela lite guitar hero med daniel och sen så ska jag och alexandra baka pepparkakor.

ikväll ska jag nog bara sitta hemma och kolla på tv'n med familjen. det är mysigt det också :)
detta blir nog det sista inlägget innan januari. vi kommer att åka väldigt tidigt imorgon så jag kommer inte hinna skriva,
god jul och gott nytt år allihopa,
cornelia lindberg

bruce den allsmäktige

ska snart kolla på bruce den allsmäktige på 4;an. har aldrig sett den förut, men mimmi sa att den var rolig.
morgondagen ska nog tillbringas tillsammans med jossan och rebecca. dom sista julklapparna ska inhandlas, och vi lär ju inte vara ensamma i centrum. det kommer säkerligen att vara smockfullt med folk, men såna smällar får man ta när man är ute och handlar i sista minuten. någon som har något tips på vad man ska köpa till sin 16-åriga storebror? jag är verkligen helt tom i hjärnan, och kommer inte på nånting! paniiiik!

jo juste, imorrn ska vi klä julgranen också ;D önskar att vi kunde ha en riktig gran, men alexandra är allergisk så vi får nöja oss med våran fina plastgran :-)

pusspusspuss
c'

fika@7eleven

image285
kom precis hem från en fika på 7 eleven tillsammans med mimmi och felicia. caffe latte & lussebulle in my <3

kommentera!

snälla folk! kommentera gärna mina inlägg! det skulle vara roligt att se vad ni tycker :)
kram på er alla, <3

minnen

image283
jag och becca, <3

image284
jag posar, OBS! oseriös

julhandel

idag vaknade jag halv nio och då gjorde jag mig iordning och åt frukost. sn åkte jag, mamma och alexandra till ica maxi vid arlanda och julhandlade mat. sen kollade vi lite i affärer och åkte hem. på vägen hem käkade vi på mc'donalds, nyttiga som vi är.
lite senare på dagen så har jag varit med felicia och stephanie. vi har varit nere på centrum med det var så jävla mycket folk så vi stack hem till felicia och spelade guitar hero :-)

nu ska jag städa rummet, så det är fint på julafton. det kommer typ att ta 3 dagar att städa, haha XD men jag måste säga att alexandras sida av rummet ser 100 gånger värre ut än min.
kramisar, c


30/12

slå på tv4 klockan 20.00 den 30 december, då ska jag (och kören) sjunga i globen på den dära galan :)

image282

cornelia is back on the road!

jahapp, så var jag tillbaka på bloggen igen dårå, efter ett par månaders paus. men på söndag den 23/12 så åker jag och min familj till lund och firar jul tillsammans med min farmor&farfar och vi kommer hem den 29/12, sen den 31/12 ska vi åka till mammas och pappas kompisar i uppsala och fira nyår så jag kommer nog inte vara aktiv förren typ 8-9 januari. menmen, det kan ju hända att jag får tag i en dator innan dess.

mycket har hänt sedan jag skrev sist. jag har börjat nionde klass, jag har fått ljusare hår, jag har skaffat lugg, jag har slutat med fotbollen m.m :)

iallafall så är det asskönt med jullov, det har varit så himla mycket i skolan den här hösten, och man har verkligen varit tvungen att satsa allt! vi fick ju våra första betyg igår. jag är faktiskt nöjd, men några ämnen känner jag att jag kan förbättra mig i.

här kommer lite bilder ;) typiskt mig att lägga in en massa bilder men jaja, :)

image277
rebecca och jag dricker coca cola

image278
mimmi, rebecca och jag svullar i oss godis :)

image279
corney,

image280
det här är en gammal bild på mig, rebecca och robin :) vi hade roligt i fotoautomaten

image281
fotbollslaget, saknar er, <3

längst upp från vänster: sara, johanna, alicia, hannah, stephanie, angelica, jag (jag är ett särbarn, för jag hade inga fotobllskläder på mig pga knäskada)

längst ner från vänster: gabriella, josefine, maja, felicia, jossan, emelie

liggandes: philippa, bästa målvakten

saknar er otroligt mycket tjejer, <3


RSS 2.0